Binnenkijken bij

Nora en Hans

Binnenkijken bij Nora en Hans: van landelijk naar modern met Keukenexpo

Samen met haar partner Hans besloot Nora dat het tijd was voor een nieuwe keuken. Hun vorige was inmiddels 23 jaar oud en was niet meer geheel naar smaak. Met een gezin dat in het ritme van alledag leeft, wilden ze een keuken die niet alleen mooi was, maar ook praktisch en comfortabel. Lees hieronder hoe Nora vertelt over de nieuwe moderne keuken van Keukenexpo.

Van een landelijke naar een moderne keuken

“Het is gek hoe de tijd vliegt”, merkt Nora op terwijl ze terugdenkt aan de 23 jaar oude keuken die hen trouw heeft gediend. “In 2000 kochten wij een nieuwbouwhuis en kochten wij onze toenmalige keuken ook bij Keukenexpo. Dat was een soort landelijke keuken, maar na zo’n tijd verandert je smaak toch wel en zijn we gaan rondkijken voor een nieuwe moderne keuken. Wij vonden het erg leuk, want we werden ditmaal opnieuw geholpen door Jan en Willem, net als 23 jaar geleden!”

Gebruik maken van de ruimte

Bij het ontwerpen van de nieuwe keuken had Nora een duidelijke wens: met een plafond van 3,40 meter hoog wilde ze de hoogte van de ruimte benadrukken. Jan Hoppenbrouwer van Keukenexpo dacht met haar mee en stelde een symmetrische kastenwand voor. “Dat is gewoon erg mooi”, legt Nora uit. “De oven is keurig in het midden geplaatst en de kasten ernaast hebben dezelfde afmetingen. Ook qua kleuren is alles heel mooi geworden en ik ben erg blij met de keuzes die we hebben gemaakt.”

De voordelen van Keukenexpo

Een van de redenen waardoor Nora voor Keukenexpo koos was de transparantie in prijzen. Nora: “Ik wil gewoon iemand die gelijk de goede prijs geeft, zonder al dat onderhandelen wat je tegenwoordig zo vaak hebt.” De relatie met Jan Hoppenbrouwer, die hun vorige keuken ook had ontworpen, was een bron van vertrouwen en gaf haar de zekerheid dat ze voor kwaliteit koos. “Ik herinner me nog goed dat Jan goed naar onze wensen luisterde en goed meedacht met onze ideeën. Hij probeerde niet zijn stempel op onze keuken te drukken, maar ons echt te ondersteunen.”

Praktisch in gebruik

De nieuwe moderne keuken is niet alleen qua uiterlijk veranderd, maar ook qua indeling en functionaliteit. “De indeling en opstelling zijn praktischer en efficiënter”, aldus Nora. “Alles is mooi geordend en we hebben hele handige lades waardoor we veel extra opbergruimte hebben. Je merkt dat er goed over na is gedacht en dat alles binnen handbereik is.”

“Vanuit de keuken ben je zo bij de eettafel, waardoor ontbijten, lunchen en dineren erg gemakkelijk is”, vervolgt Nora. “Ook is het fijn dat er tot wel drie pizza’s in de oven passen. Het is gewoon allemaal wat praktischer geworden.”

De service van Keukenexpo

Nora benadrukt haar tevredenheid over de service van Keukenexpo. “Het team was altijd goed bereikbaar en ze namen altijd hun verantwoordelijkheid. Er was bij de levering een foutje gemaakt met een naad die niet goed doorliep op de kopse kant. Eigenlijk vonden we dat best mooi, dus we hebben het zo gelaten. Toch kregen we te horen dat we het zonder problemen hadden kunnen laten aanpassen, ondanks dat dan de hele keuken eruit had gemoeten. Dit was voor ons wel echt het bewijs dat je bij Keukenexpo in goede handen bent en dat klanttevredenheid daar hoog in het vaandel staat. Ik zou ze zeker aanraden.”