Binnenkijken bij

Indira Noëlle en Eric

Binnenkijken bij Eric en Indira Noëlle: een perfecte samenwerking met Keukenexpo voor een stijlvolle keuken

In het hart van het nieuwbouwhuis van Eric en Indira Noëlle bevindt zich een prachtige keuken die naast een functionele ruimte ook een warme en uitnodigende plek is. De keuken is het resultaat van zorgvuldig ontwerp, nauwgezette planning, samenwerking met de aannemer en Keukenexpo. Hieronder vertellen Eric en Indira Noëlle over hun ervaringen rondom de keuken.

Hoe ging het proces rondom jullie nieuwe keuken?

De zoektocht naar een perfect droomhuis leidde Eric en Indira Noëlle naar een nieuwbouwwoning waar ze alles vanaf het nulpunt konden inrichten. “We zijn ontzettend lang bezig geweest om een ruimte te creëren die perfect op de rest van het huis aansluit”, begint Indira Noëlle te vertellen. “We werken allebei veel vanuit huis en wilden daarom een fijne plek creëren met een bepaalde uitstraling waar we dagelijks met plezier kunnen zitten.” Eric en Indira Noëlle hebben hun ziel en zaligheid gestopt in dit huis en dat zie je in alles terug.

Hoe is de indeling van de keuken ontstaan?

Het vinden van de juiste keuken ging verder dan alleen het ontwerp. Eric en Indira Noëlle werkten nauw samen met een interieurontwerper om ervoor te zorgen dat de keuken naadloos zou aansluiten bij de rest van het huis. “In eerste instantie was de keuken heel anders ingetekend tegen de achterwand, inclusief bijkeuken”, vertelt Eric. “Het was best moeilijk om daar doorheen te kijken om zo tot een ruimere indeling te komen waar wij naar zochten, maar dit is zeker gelukt!”

“Samen met de interieurontwerper hebben we diverse robuuste materialen en kleuren bedacht om ons huis een stijlvol, hotel chique uitstraling te geven,” vult Indira Noëlle aan. Keukenexpo kon dit specifieke ontwerp van de keuken in dezelfde stijl, materialen en kleuren aanleveren die naadloos aansloot bij onze wensen.

Hoe zouden jullie de keuken omschrijven?

“De maatwerk kastenwand gaat helemaal op in de muur”, begint Eric te vertellen. “Als je binnenkomt nodigen de glazen, stalen tussendeuren echt uit om in de royale woonkeuken plaat te nemen. Het gebruik van donker -zwart- eikenhout voor de frontjes van de kasten creëert een warme, stoere en robuuste uitstraling.” Indira Noëlle vult aan: “Het voelt als een warme jas om je heen.”

Kunst aan de muur om de ruimte te complementeren

Op de zijwand van de keuken hangen prachtige kunstwerken, gemaakt door Indira Noëlle zelf. Zowel in de keuken als in de rest van het huis komen kunst en interieur samen. Ze voegen een persoonlijke en artistieke tint toe aan de algehele uitstraling. De kunstwerken zijn in harmonie met de sfeer van de keuken en dragen bij aan de algehele esthetiek. De authentieke kunst is ook te vinden op haar website: www.no-endingart.nl

Waar worden jullie gelukkig van rondom de keuken?

De keuken van Eric en Indira Noëlle vervult zijn rol als kloppend hart van het huis. “Het is een plek waar we graag samenkomen,” zegt Eric. We genieten ’s ochtends van een kopje koffie en ontbijt waar we van daaruit een mooi overzicht hebben over de woning, veranda en tuin, die in dezelfde stijl en materiaalkeuze zijn doorgevoerd.

Hoe heeft Keukenexpo jullie geholpen?

“Ze werkten nauw samen met de interieurontwerper om ervoor te zorgen dat de keuken perfect zou aansluiten bij het totale ontwerp,” aldus Eric. “Ook hoefden we niet om te kijken naar het omleggen van de aansluitingen.”

“De samenwerking verliep flexibel en naar onze wensen”, sluit Indira Noëlle af. “Het was bijzonder dat we stap voor stap de opbouw en realisatie van onze droomkeuken, samen met Keukenexpo, konden verwezenlijken.”