Binnenkijken bij

Anita en René

‘Prettige luxe bieden de twee grote koelkasten in onze grijze luxe keuken’

De opstelling is sober, maar de keuken van Anita en René is buitengewoon ruimtelijk van opzet en daardoor van alle comfort en gebruiksgemak voorzien.

Het kookeiland – zwart met een stoer maar stijlvol marmeren werkblad – lijkt haast op zich te staan door het ‘versmelten’ van de achterwand met de omgeving. ‘Het oogt meer als een meubelstuk dan als een keuken’, beaamt Anita. ‘In die opzet is dit ontwerp van Keukenexpo heel goed geslaagd.’

Gebruiksvriendelijk
Het keukendesign is dus basic maar uitgekiend, helemaal ingestoken op de bewegingsruimte en de gebruiksvriendelijkheid. Aan het grote kookeiland werken Anita en René met een Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en met een Quooker. Aan beide zijden van het eiland hebben ze veel functionele opbergruimte tot hun beschikking.

De werkruimte wordt des te royaler dankzij de uitgelichte koffiecorner naast de apparatenwand, waar het elegante marmer terugkomt. Prettige luxe bieden de twee grote koelkasten, aan beide zijden van de combi-stoomoven van Miele.

Keukenexpo
‘Wij hadden op voorhand best een goed beeld van wat we wilden met de keuken. Op basis daarvan hebben we met Keukenexpo de mogelijkheden besproken. We zijn zéker tevreden met hoe dat is uitgewerkt. De positie van het kookeiland ten opzichte van de huiskamer is heel fijn. We hebben zo altijd contact met elkaar.’