Binnenkijken bij

Martina en René

Naast de koelkast herbergt de kastenwand volop opbergruimte in onze witte leefkeuken.

Een moderne keuken die aansloot bij de sfeer van de boerderij waarin ze wonen. Die vonden Martina en René bij Keukenexpo in Nieuwegein.

Samen vormen ze een tijdloze combinatie: de moderne witte Beda-keuken met het zacht groene werkblad en de houten apparatenwand als ‘natuurlijke tegenhanger’. Ze komen prachtig samen in de grote, uitnodigende keuken in deze landelijke woning.

Keukendesign
‘Via onze aannemer kwamen we in contact met Keukenexpo. Jan Hoppenbrouwer heeft onze wensen omgezet in een ontwerp. Dat is de basis geworden van deze keuken. Onze architect heeft het keukendesign gefinetuned om de grote lijn te bewaken van het karakter van het huis’, vertelt René. ‘De samenwerking tussen de verschillende partijen was uitstekend. Dat proces is prima verlopen.’

Modern wit
Het keukenblok is modern wit en greeploos met enkele robuuste elementen in de stijl van de omgeving: het grote, stoere gasfornuis met zes pitten en een afzuigkap die gezien mag worden. De kleur van het aanrechtblad matcht elegant met de muur aan de raamzijde.

In de hoge, eikenhouten kasten – in Beda-keukens ook aan de binnenkant in hout afgewerkt – zitten de combi-stoomoven en de wijnklimaatkast naast elkaar. Naast de koelkast herbergt de kastenwand volop opbergruimte. Een fraaie finishing touch is de uitgelichte decoratieve open kast waarin de ombouw doorloopt.