Binnenkijken bij

Monique en Frans

De strakke en moderne keuken is maatwerk

Monique en Frans. ‘Onze designkeuken is functioneel en mooi. We zijn er graag!’

Rijdend op het bedrijventerrein in Nieuwegein, kwamen Monique en Frans langs Keukenexpo. Ze stapten naar binnen en waren meteen gecharmeerd van de prettige ontvangst en het keukenaanbod. Het contact bleef fijn. ‘Keukenexpo luisterde betrokken naar onze wensen en vertaalden die met enkele aanpassingen in een goed ontwerp. Nu hebben we een prachtige keuken die de ruimte recht doet. We zijn er blij mee!’

Rustige uitstraling
De strakke en moderne keuken is maatwerk. Hij past uitstekend in de historische setting, namelijk de oude kelder van het woonhuis. De ruimte is aantrekkelijk gebleven door de goede verlichting, de accessoires in de vorm van oude kannen en kruiken, en de sfeervolle eettafel met bank en stoelen.

Uitstekende apparatuur
Monique kookt geregeld de makkelijke hap, Frans kookt in het weekend wat uitgebreider. Daarbij maken ze gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals de inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. Ook hebben zij de beschikking over een stoomoven. Na afloop ziet alles er weer spik en span uit, dankzij de enorme hoeveelheid opbergruimte. Zo is de keuken van alle gemakken voorzien. ‘We zijn zeer tevreden’, bevestigt Monique.

Keukenexpo Nieuwegein

Wij zijn zelfstandig ondernemer voor keukens op maat. ‘Voorsprong door specialisatie’ typeert onze keukenzaak. Persoonlijke aandacht vinden we zeer belangrijk. Met nieuwe inzichten, ruime vakkennis en de allerbeste kwaliteit zorgen wij dat je jarenlang geniet van een prachtige keuken bij jou in huis.

De Keuken Designers

Keukenexpo is aangesloten bij De Keuken Designers, een sterk collectief van zelfstandige keukenondernemers. Als ondernemers inspireren wij elkaar. Ook werken we goed samen op het gebied van inkoop en marketing.

Laagraven 49
3439 LK Nieuwegein
T. 030 – 2800 008
E. info@keukenexpo.nl

Volg ons