Binnenkijken bij

Margot

Mijn droom is uitgekomen met mijn moderne witte keuken!

Margot Amoureus “Ik heb een mooie, moderne en functionele keuken gekocht bij Keukenexpo in Nieuwegein”, vertelt Margot Amoureus. “Mijn droom is uitgekomen!”

Margot is zeer te spreken over Keukenexpo. “Het hele proces, van idee tot oplevering, is goed verlopen. Keukenexpo blinkt uit in het goed meedenken met de klant, in service en flexibiliteit. In elk gesprek was er ruimte voor mijn ideeën en wensen. Keukenexpo wilde niet zozeer mij overtuigen als wel goede oplossingen aandragen. Dat was heel prettig.”

Design
De witte, moderne keuken met het fraaie aanrechtblad past uitstekend bij het appartement van Margot. Ze houdt van design en een strakke inrichting. “Het is precies zo geworden als ik mij had voorgesteld. Mijn droom is uitgekomen!” Margot staat graag te kokkerellen. Meestal maakt ze de Italiaanse en Hollandse keuken klaar. “Ik vind het heerlijk om uitgebreid te koken voor een groot gezelschap. De ruimte is ideaal om mijn vrienden uit te nodigen en hen te voorzien van een lekker etentje. Het kookeiland heeft enkele barkrukken, waar ze kunnen aanschuiven als ik het eten klaarmaak. Wijntje erbij en ontspannen converseren: gezellig!”

Comfortabel
De keuken is voorzien van allerlei gemakken en nieuwe snufjes. Naast de inductiekookplaat fungeert een downdraft systeem als afzuigkap: de dampen worden naar beneden gezogen. Margot: “Wat ik helemaal top vind, is de vaatwasser op hoogte. Dan hoef ik niet meer te bukken om de spullen in de afwasmachine te zetten. Echt comfortabel.”