Binnenkijken bij

Monique en Frans

De strakke design keuken is maatwerk

Monique en Frans. ‘Onze designkeuken is functioneel en mooi. We zijn er graag!’

Rijdend op het bedrijventerrein in Nieuwegein, kwamen Monique en Frans langs Keukenexpo. Ze stapten naar binnen en waren meteen gecharmeerd van de prettige ontvangst en het keukenaanbod. Het contact bleef fijn. ‘Keukenexpo luisterde betrokken naar onze wensen en vertaalden die met enkele aanpassingen in een goed ontwerp. Nu hebben we een prachtige keuken die de ruimte recht doet. We zijn er blij mee!’

Rustige uitstraling
De strakke en moderne keuken is maatwerk. Hij past uitstekend in de historische setting, namelijk de oude kelder van het woonhuis. De ruimte is aantrekkelijk gebleven door de goede verlichting, de accessoires in de vorm van oude kannen en kruiken, en de sfeervolle eettafel met bank en stoelen.

Uitstekende apparatuur
Monique kookt geregeld de makkelijke hap, Frans kookt in het weekend wat uitgebreider. Daarbij maken ze gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals de inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. Ook hebben zij de beschikking over een stoomoven. Na afloop ziet alles er weer spik en span uit, dankzij de enorme hoeveelheid opbergruimte. Zo is de keuken van alle gemakken voorzien. ‘We zijn zeer tevreden’, bevestigt Monique.